Uue aasta vastuvõtmine ilma filmita “Kuused 8″ on väga halb märk!

Kas arvate, et olete “Kuusepuudega” hüvasti jätnud? Ükskõik kuidas see ka poleks! Traditsioon jätkub! 17. detsembril kohtume juba kaheksandat korda oma lemmiktegelastega: Boriss (kt. Ivan Urgant), Ženja (kt. Sergei Svetlakov) ja naerame südamest, sest aastavahetust tähistades veedad selle ära!

Kultuskomöödia viimase osa ilmumisest on möödunud kaks aastat, maailma kattis pandeemia ja muud hädad. “Kuused” on tagasi, et kogu bluusi hajutada! Uue aasta lood, mida näete, on erinevates linnades , kuid neid ühendab üks oluline punkt – need kõik põhinevad tõsistel sündmustel!

Kaks vana sõpra Borja ja Ženja kohtuvad taas aastavahetusel. Seekord pole Borisi meeleolu pidulik. Ženja püüab iga hinna eest korraldada pidu, et tema kurbust 100 protsenti hajutada, teda ei peata isegi teadvusetu jõuluvana!

Julia teeb kõik, et Tjumenis termaalbasseinide hooaja avamine toimuks! Avaplaani ei riku puhkusele kutsutud kapriisne popstaar! Mängija Fedya (tegu. Jevgeni Kulik) saab lõpuks suureks ja otsustab kõigest hoolimata tegutseda – lepitada oma kallim endise poiss-sõbraga!

Ürituse korraldaja Peter annab endast parima, et oligarhi naise hullumeelne plaan ellu viia. Ja Ksyusha otsustab varastatud geniaalsete ideede eest oma endisele naisele kätte maksta, kuid hiljem, mõistes, et ta tegi halba, otsustab kõik parandada!

Rõõmsameelne ja sädelev “Yolki 8″ loob teile piduliku meeleolu. Jälgime naeratades kangelaste seiklusi ja ootame koos nendega aastavahetuse imet, mis peagi tuleb meie kojudesse!