Joonisfilmis «Draakoni pesa» avaneb arvutimängu imeline maailm

Maailmas mängib online-rollimänge üle 100 000 inimese, millest vaieldamatult kuulsaim on „World of Warcraft“, kuid mitte ainult. Ülimalt populaarne on ka arvutimäng „Draakoni pesa». Nüüd tehti selle arvutimängu fännidele eriline kingitus – valminud on täispikk animafilm!

22 miljonit dollarit maksma läinud animafilmis «Draakoni pesa» („Dragon Nest: Warrior‘s Dawn“) on arvutimängu täiustatud ning  viidud täiesti uuele tasemele. See kogupere animafilm on tõeline maiuspala neile, keda ei jäta külmaks kassahitid «Sõrmuste isand» ja «Kääbik». Suuri ja väikeseid kinovaatajaid ootab ees imeline muinasjutumaailm, kust ei puudu nõiakunst, loitsud, imepärased tegelased  ja kurjakuulutav draakon!

Altera kuningriigis valitseb habras rahuaeg, mida hoiavad inimesed, haldjad ja kurjuse sõdalased, kes on lojaalsed legendaarsele Mustale Draakonile. See idüll puruneb, kui Must Draakon ärkab ja tema armee Alterat ründab. Inimesed ja haldjad peavad ühendama jõud, et põrgusigitisest võitu saada. Läheneb viimane lahing. Altera kuningriigi saatus sõltub noorest ja kogenematust sõdalasest Lambertist. Just temal tuleb võidelda Musta Draakoniga.

Rabavalt efektsed 3D arvutitegelased räägivad eesti keeles juba alates 8. maist!