Komöödia «Loll ja lollim kakks» tõusis USA filmiedetabeli tippu

Möödunud nädalavahetusel esilinastus Ameerika Ühendriikides film, mida oldi 20 aastat pikisilmi oodatud. Filmi «Loll ja lollim kakks» (“Dumb and Dumber To”) teada-tuntud juhmid peategelased Lloyd (Jim Carrey) ja Harry (Jeff Daniels) vallutasid hoobilt Ameerika filmivaatajate südamed.

Kolme päevaga kogus kultuskomöödia «Loll ja lollim kakks» USA kinodes 38,05 miljonit dollarit, mis lennutas selle koheselt filmiedetabeli tippu, lükates troonilt animaseikluse «6 kangelast» (“Big Hero 6”), kes kogus nädalavahetusega tervelt 36,05 miljonit dollarit. Väärikale kolmandale kohale platseerus ulme-eepos “Tähtedevaheline“ (29,2 miljonit dollarit).

Komöödiast «Loll ja lollim kakks» kujunes edukaim film Jim Carreyga peaosas peale 2003. aastal valminud linateost «Kõikvõimas Bruce».

Vaadake filmi ’’Loll ja lollim kakks’’ Eesti kinodes alates 23. jaanuarist!