Jackie Chan on lõpuks valmis osalema filmis “Palgasõdurid 4” koos Sylvester Stallone´iga

Märulifännid on juba pikemat aega protestinud asjaolu vastu, et Jackie Chan pole osalenud üheski Palgasõdurite filmis. Nüüd on aga idamaiste võitluskunstide staar lubanud kaaluda oma sõbra Sylvester Stallone´i pakkumist ning osaleda eduka märuli frantsiisi neljandas osas.

“Kohe kindlasti olen huvitatud selles filmis osalemisest,” rääkis Jackie MailOnline´ile oma filmi “Hiina sodiaak” promoüritusel. “Küsisin vaid suuremat rolli, sest selles filmis on liiga palju märulistaare ning publik ei tea kellele keskenduda. Sylvester pidi mulle paari nädala jooksul helistama.”

60-aastane võitluskunstide vanameister tunnistab, et vanus on hakanud ka talle mõjuma: “Ma lihtsalt ei tea, millal oleks õige aeg lõpetada. Mõnikord usun, et saan selle trikiga ise hakkama ning siis ütleb mu keha, et on aeg lõpetama hakata.” Hetkel aga ei pea tema fännid kurvastama, kuna peale Palgasõdurite on Chanil plaanis teha ka film, kus nad Sylvester Stallone´iga on kahekesi peaosades.