Filmi „Palgasõdurid 3“ staaride paraadi uued näod

Juba sel nädalal panevad kuulsaimad palgasõdurid kolmandat korda kinosaalid plahvatama. Film tõotas juba alguses kujuneda nii rajuks, et  isegi Chuck Norris lõi kõhklema ning eelistas turvalisuse mõttes hoopis kinopubliku seas olla. Palgasõdurid 3 on esimesest kahest filmist jõulisem, kiirem ja võimsam, endised on vaid parimad osatäitjad. Eelmistest osadest tuttavate märulistaaride meeskonnaga on sel korral liitunud Mel „Braveheart“ Gibson, Wesley „Blade“ Snipes, Antonio „Zorro“ Banderas ja Harrison „Indiana Jones“ Ford!

 

 

   

Antonio BanderasAntonio Banderas on palgasõdurite seas uustulnuk, kuid kinolinal juba teada-tuntud südametemurdja. Tuntud ja kirglik hispaanlasest näitleja soovis lapsena saada jalgpalluriks, kuid see unistus luhtus 14-aastaselt, kui ta murdis oma jala. Kui ta tol ajal oleks teadnud, milline hiilgav näitlejakarjäär teda ees ootab, oleks ta ehk ka sihilikult oma jala murdnud.

Banderas mängib filmis „Palgasõdurid 3“ endist Hispaania relvajõudude võitlejat, kes toob meeskonda lõunamaist temperamenti. Kõik, mida ta filmis korda saadab, võib iseloomustada sõnaga „pöörane“.  Banderase tegelaskuju on julge, aga hullumoodi pöörane.

Wesley Snipes Wesley Snipes’i tunneme ka Blade’i nime all. Sylvester Stallone pani Snipes’ile silma peale juba siis, kui algasid esimese „Palgasõdurid“ võtted, kuid meekonnaga liitus mees alles kolmandaks filmiks.

Filmis „Palgasõdurid 3“ on Wesley Snipes’il kaks hüüdnime – Doktor Surm ja Kirurg.  Ta oli kunagi arst, kel õnnestus sattuda pahandustesse ning vanglatrellide taha. Olles jälle vabaduses, ei taastatud ta arstilitsentsi ja ta asus otsima uut tööd. Nii sattuski ta palgasõdurite meeskonda.

Mel GibsonMel Gibson on mõnda aega kinoekraanidelt eemal olnud, kuid nüüd on ta tagasi! Mel Gibson ei mängi filmis „Palgasõdurid 3“ mingit vagameest, vaid häbitut relvaärikat Conrad Stonebanks´i.

Conrad ja Barney panid kunagi koos aluse Palgasõdurite meeskonnale. Paraku sai suur rahahimu Conradist võitu ning temast sai relvaärikas, kes müüb oma surmatoovat kaupa valimatult kõigile. Barney arvas, et oli ta tapnud, paraku jäi kaabakas ellu. Palgasõdurite kolmandas osas tuleb Conradil siiski kõige kurja eest vastust kanda.

Harrison FordPalgasõdurite meeskonnaga on liitunud Harrison Ford isiklikult. Nagu intelligentsele mehele  kohane, mängib Harrison Ford USA õhujõudude majorit Max Drummerit, kes koordineerib kogu meeskonna tööd.

Max on ebatüüpiline komandör, kes vajadusel ajab tagumiku kabinetist välja ja ronib helikopteri kabiini, mida ka ise juhib. Tähelepanuväärne on see, et Harrison Ford on ka tavaelus esmaklassiline piloot, kellel on ka isiklik lennuväli.

„Palgasõdurid 3“ esilinastub Eestis juba 14. augustist.